Keresés

https://kk.gov.hu/keletpest

 


     

http://www.kobanya.hu/

 


 

http://www.bkhk.hu/

 

http://www.korosi.org/


http://pensiokozetkeztetes.hu/

  


 

https://www.languagecert.hu/

 


 

http://www.edu.u-szeged.hu/kkcs/hu/koszonto

 


 

https://www.opera.hu/ 

https://www.opera.hu/hu/rolunk/jatszohely/eiffel/

 


                                     


Magyar Paralimpiai Bizottság 

https://hparalimpia.hu/sportag/uloroplabda

 


  

 

TÖREKVÉS SE VÍVÓSZAKOSZTÁLY

http://www.torekvesvivas.hu/

 


 

 

Az EduBase egy teljesen magyar fejlesztésű, innovatív, modulárisan felépített felhő alapú oktatási platform intelligens tesztelőrendszerrel, online videókkal és feltölthető, beágyazható tartalmakkal, melynek segítségével az oktatás teljes folyamata digitalizálható. A tanárok digitális osztálytermeket hozhatnak létre, amelyekben egy helyen megosztják a tananyagaikat, teszteket/témazárókat készíthetnek és visszajelzéseket kaphatnak a diákok teljesítményéről.

 


                

https://www.richter.hu/hu-HU/felelossegvallalas/alapitvanyok/Pages/alapitvanyok.aspx

 


       

Iskolánk már 3 éve nyújt otthont az akrobatikus rock and roll képzéseknek heti két alkalommal. Az edzéseket Nagy Hajnalka országos akrobatikus rock and roll aktív, felnőtt kategóriás versenyző vezeti, aki immár 5. éve tanít óvodás és iskolás korú gyermekeket a kerületben.

Egy rendkívül gyors és dinamikus sporttáncról van szó, amely a későbbiekben akrobatikával (látványos emeléseket, forgatásokat, dobásokat tartalmazó figurák, melyeket a táncosok egymás segítségével hajtanak végre) bővül.

A képzés célja a gyermekek mozgáskészségének, állóképességének és ritmusérzékének fejlesztésén túl, a sporttáncra jellemzően, párokban és formációban versenyeztetés itthon és külföldön.

                        


 

https://www.ppk.elte.hu/